your location front page ludo gold

MilingonaTV – TV Kanale, Sport dhe Filma v1.1 APK for Android download

apk ludo

MilingonaTV bënë transmetimin e shumë kanaleve televizive duke përfshirë dhe kanalet Sportive dhe Filma Shqip.Ky aplikac

MilingonaTV bënë transmetimin e shumë kanaleve televizive duke përfshirë dhe kanalet Sportive dhe Filma Shqip.
Ky aplikacion funksionon ë të gjitha paisjet me sistemin Android si: Celular, Smart TV, Smart Box etj.
Shkarkoni aplikacionin falas dhe shikoni shumëkanale live!
Përdorimi shumë i thjeshtë vetëm me një “klik” përveç kanaleve të Sportit të cilave iu nevoitet një player i jashtem si: Wuffy Player, Mx Player ose VLC Player që të mos ketë ndërprerje gjatë ndeshjeve LIVE.
Për çdo mosfunksionim ose për shtimin e ndonjë kanali mund ta kontaktoni stafin dhe kanali rregullohet mbrenda pak orësh!

Download APK(7.4MB)

This article comes from the Internet and does not representludo supremePosition, please indicate the source for reprinting:https://www.zimorodek.com/7605/milingonatv-tv-kanale-sport-dhe-filma-v1-1-apk-for-android-download/

ludo ninja